Våra konsulter

Founding Partner

Atle Lillehagen

Trivs i gränssnittet mellan högsta ledningen, systemanvändare, superanvändare, områdeschefer, intressenter i verksamheten och tekniska team inom IT. Han drivs av att förbättra kvalitet och effektivitet genom att skapa strukturer och stöd i system och användarkunskap. Alltid med fokus på end-to-end lösningar och hållbarhet. Vet att system måste användas rätt och ha stöd i organisationen för att skapa förändring. God förståelse för modern detaljhandel genom många års erfarenhet med komplexa värdekedjor.

Founding & Managing Partner

Charlotte Gabrielson

Charlotte Gabrielson har över 20 års erfarenhet från ledande positioner inom supply chain management, sourcing och affärsutveckling, med en bredd och erfarenhet från flera olika företag och branscher; bla Paulig Group, Vitrolife, Schenker Consulting och IKEA. Hon har varit delaktig i stora globala transformationsprojekt där hon lett strategiska initiativ inom inköp, logistik och kundframgång. Med en MSc i Logistik och Transport Management samt internationella uppdrag bakom sig, har Charlotte en väldokumenterad historia av att leda förändringsarbete och driva affärsutveckling.

Senior Consultant

Daniel Simonsson

Daniel Simonsson erbjuder djupgående kompetens inom logistik och interimskonsultation, med en karriär som spänner över ledande roller hos företag som Elgiganten Logistik AB och InQuire AB. Med en särskild skicklighet i projektledning och prestationshantering, har Daniel framgångsrikt förbättrat kundutvecklingsprocesser och genomfört strategiska logistikprojekt. Han kombinerar ett kritiskt och analytiskt tänkande med en stark förmåga att implementera och förbättra komplexa logistiksystem.

Founding Partner

Andreas Wramsmyr

Andreas Wramsmyr är en driven entreprenör och företagsledare med en gedigen bakgrund i att skapa tillväxt och produktivitet för teknik-, tillverknings- och handelsföretag. Som grundare av Adnavem AB och med tidigare ledande roller i Scan Global Logistics och Gunnebo AB, har Andreas expertis i supply chain och logistik, och en rad framgångsrika transformationsresor på meritlistan.

Founding Partner

Björn Paulsson

Björn Paulsson är en föregångare inom logistik, känd för att omdefiniera effektivitetsstandarder inom industrin. Med 25 års erfarenhet, inklusive nyckelroller i stora projekt och ledande positioner och grundare av InQuire, har han grundat företag och lett operativa och strategiska team med framgång. Björns kompetens täcker allt från leveransdesign till förbättring av distributionsnätverk, med ett betydande fokus på entreprenörskap, transparens och hållbarhet.

Senior Consultant

Per Olof Arnäs

Per Olof Arnäs har en bred erfarenhet som sträcker sig över flera årtionden inom logistik, där han kombinerat sin forskning med praktisk tillämpning. Som både doktor i logistik från Chalmers och grundare av Logistikpodden har han gjort avtryck som en inflytelserik tänkare och kommunikatör i branschen. Han har bland annat varit rådgivare åt regeringen i Nationella Godstransportrådet och arbetat som logistikstrateg på Einride. Per Olofs engagemang för digitalisering och hållbar utveckling positionerar honom i framkanten av framtidens transportlösningar.

Senior Consultant

Tony Edmundsson

Med över 15 års erfarenhet från ledande roller inom logistiksektorn, bland annat på Løvenskiold i Norge, har Tony Edmundsson utmärkt sig som en skicklig verksamhetschef och distributionschef. De senaste åren har han också riktat allt mer fokus på att driva projekt inom digitalisering och implementering av emissionsfria bränslen i supply chain-processer. Några av styrkorna som har gjort honom till en innovativ ledare i branschen är hans förmågor att se mönster och förstå den större strategiska bilden.

Senior AI Advisor

Robert Lidberg

Robert Lidberg har sin bakgrund i utveckling av mjukvara och systemarkitektur. Inom datacenterbranschen är Robert Lidberg medgrundare och ägare till Ember och Airon.ai, känd för att designa och bygga storskaliga AI-fabriker. Hans förmåga att vara i ständig framkant, ifrågasätta konventionella synsätt och driva processer framåt gör honom till en uppskattad problemlösare och nytänkare.

Founding Partner

Øystein Rønningen

Øystein Rønningens 30-åriga karriär inom logistik började på DHL och har fortsatt som medgrundare av flera framgångsrika företag. Hans expertis i att designa supply chain-nätverk och ledning av komplexa distributionsprojekt har etablerat honom som en ledande person i branschen. Som medgrundare av Trebuchet Group och nuvarande CCO på InQuire Nordic, kombinerar Øystein djup branschkunskap med strategisk processdesign och ledarskap. Øysteins utbildning inkluderar en master i management med specialisering i logistik och förändringsledning.